Dialogmøde med Danes Worldwide og DSI Skansedal

Frembo inviterede til dialogmøde med medlemsorganisationen Danes Worldwide og vores medlem Den Selvejende Institution Skansedal, der står bag det nye 55+ seniorbofællesskab Lanternehuset i Hillerød. 

Når danskere efter mange år i udlandet flytter hjem til Danmark kan et seniorbofællesskab være en oplagt mulighed – ikke mindst når man skal genetablere sit netværk i Danmark. Hos Frembo er vi nysgerrig på at lære vores medlemsorganisationer bedre at kende. Derfor inviterer vi løbende til dialogmøder.

Generalsekretær Michael Bach Petersen i Danes Worldwide, bestyrelsesmedlem for Frembo, Jens Winther Andersen og bestyrelsesformanden for Den Selvejende Institution Skansedal, Kristian Busk Sørensen, mødtes forleden i København.

På mødet fik vi en status for projekteringen af Frembos kommende og meget spændende nye 55+ seniorbofællesskab – Lanternehuset i Hillerød, der forventes at stå færdigt i 2025.

Det gav anledning til at drøfte mulige modeller for, om lejligheder i det nye byggeri kunne tænkes at blive tilbudt bl.a. Frembos medlemsorganisationer herunder medlemmer af Danes Worldwide.

Nyheder

Portræt: Den globale landsby i Fredensborg

Portræt af Fredensborghusene Den globale landsby i Fredensborg I 1960’erne hyrede Danes Worldwide den nyopkomne danske arkitekt Jørn Utzon til at tegne en kollektivbebyggelse for danskere, som kom hjem efter

Læs mere »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *