Faciliteter

En særlig ramme om gode oplevelser

Kollektivhusene giver dig adgang til en række skønne fælles faciliteter, som normalt ikke findes i almindelige udlejningsejendomme. Her er rig mulighed for et aktivt liv og socialt samvær, aktiviteter og træning. Det er helt op til dig, hvor meget og hvor ofte du ønsker at benytte sig af disse tilbud.  

Forkæl dig selv med fitness og wellness

Hyggelige grillaftner og høstfest

De fleste huse ligger i skønne grønne områder og har egen gårdhave, hvor beboerne bidrager til den fælles gode stemning ved grillaftener og høstfester m.m.

Grillaften
Seniorfællesskab

Fælles middag og sammenkomster

Kollektivhusenes egne restauranter byder altid på lækre, alsidige og sunde retter – og det er ikke kun beboerne, men også beboernes gæster, der er velkomne. I de fleste kollektivhuse er der også café, kiosk og selskabslokale.

Forkæl dig selv med fitness og wellness

Det enkelte kollektivhus har ofte egen wellnessafdeling med fodterapeut og frisør. Nogle kollektivhuse har desuden en spa-afdeling og et fitnessrum.

Fitness og wellness

Aktivt liv i grønne omgivelser

Kollektivhusene ligger alle i smukke, grønne omgivelser, så livet kan nydes udendørs. Nogle kollektivhuse byder fx på en sansehave, nyttehave eller petanquebaner og nogle steder grænser kollektivhusene op til skov eller udsigt over vandet.

Vaskeri og parkering – praktisk og nemt

Kollektivhusene har tænkt på det hele. Her er nem adgang til vaskeri. Samtidig er parkering tilknyttet alle husene. Det gør det nemt for dig.

Vaskeri og parkering