Om os

Vi tilvejebringer attraktive og sunde boliger for seniorer

Foreningen Frembo har siden 1954 arbejdet på at sikre sunde, attraktive og bæredygtige seniorbofællesskaber og plejehjem i Danmark.

Foreningen Frembo’s oprindelige navn var ‘Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige’. Foreningens formål er således at tage et socialt ansvar og samtidig understøtte et aktivt og socialt seniorliv.

Alle kollektivhusene er baseret på en sund økonomi og en effektiv og billig drift. Frembo ønsker hertil at understøtte en indholdsrig hverdag for beboerne i foreningens huse, så vores bofællesskaber og plejehjem er og forbliver et godt og attraktivt sted at bo, gæste og arbejde. Frembo’s boliger omfatter både ejer- og lejeboliger.

Medlemmer af Frembo

Foreningens medlemmer består af kollektive bebyggelser og plejehjem, der ønsker at indgå i foreningens fællesskab, samt organisationer og virksomheder, der ønsker at medvirke til at fremskaffe boliger for sine medlemmer og medarbejdere. 

Vi tilbyder alle vores medlemmer faglig støtte og anden hjælp, herunder mulighed for at få værktøjer og sparring til den daglige drift og administration – f.eks. adgang til vores bestyrelseshåndbog samt mulighed for tilbud om ekstern administration. 

Djoef logo
DA
DM
DSR

Dit medlemslogo her? Kontakt FREMBO