Danes Worldwide

Foreningen for udenlandsdanskere

Danes Worldwide hjælper mange tusinde danskere, der bor og arbejder i udlandet, men også dem, som vender hjem og søger bolig i Danmark.

Danes Worldwide er en organisation, der arbejder for at gøre det lettere at være global dansker i udlandet og koncentrerer sig hovedsageligt om disse fire områder:

Boliger i Danmark

Danes Worldwide er behjælpelig med at tilvejebringe muligheder for gode boliger til danskere som har boet og arbejdet i udlandet. Derfor giver det mening at være partner i Frembo.

Fredensborghusene er en selvejende institution stiftet af Danes Worldwide og er tænkt som seniorboliger til udenlandsdanskere, der vender hjem. For at komme i betragtning til en bolig i Fredensborghusene, skal man derfor være medlem af Danes Worldwide.

Boligerne fra 1963 er tegnet af den verdenskendte arkitekt Jørn Utzon og bebyggelsen er i dag bevaringsværdig og fredet. Læs mere om Fredensborghusene her

Undervisning

Danes Worldwide hjælper børn i udlandet med at holde dansk sprog og kultur ved lige via Online danskundervisning og Sommerskolen. Læs mere

Rådgivning

Danes Worldwide har et ekspertpanel, som hjælper dig både før, under og efter opholdet i udlandet. Læs mere

Netværk

Danes Worldwide fører danskere i udlandet sammen.
Derudover er Danes Worldwide udlandsdanskernes talerør over for politikere og andre beslutningstagere. Fokusområderne er økonomi, uddannelse og rettigheder.

Om Danes Worldwide

Danes Worldwide er en medlemsbaseret organisation, som rækker ud til mere end 200.000 udlandsdanskere over hele verden og tilbyder medlemskab til både privatpersoner og virksomheder. H.M. Dronning Margrethe II er protektor for foreningen.

Læs om de mange fordele, du får som medlem
Mere info på Danes.dk