Kæmpe interesse for Lanternehuset i Hillerød

Vi oplever lige nu en stor interesse for Lanternehuset i Hillerød. Er du også interesseret, så læs med her.

Efter et borgermøde i Hillerød den 30. maj om seniorbofællesskabet Lanternehuset i Hillerød, har vi oplevet en kæmpe interesse for projektet.

Den Selvejende Institution Skansedal under Frembo ønsker at opføre et 55+ bofællesskab i Slangerupgade 44-46 på hjørnet over for Føtex.

Lige p.t. afventer vi en ny lokalplan for projektet, da det i den nuværende udformning ikke kan realiseres inden for den gældende lokalplan og kommuneplanramme for området i forhold til bebyggelsesprocent og antal etager.

Lanternehuset skal efter planen bygges i fire etager med tilhørende fællesarealer, tagterrasse og parkering.

Er du interesseret, så kan du skrive dig op på en interesseliste. Skriv dine kontaktinfo til info@frembo.dk – som min. bør du oplyse navn og e-mail (evt. telefonnummer), så skriver vi dig op på en interesseliste. 

Husk, at det IKKE er en venteliste, men i første omgang alene en interesseliste, hvor du kan få nyheder og mere info om projektet, når byggeriet (forhåbentlig) går i gang i slutningen af året. En egentlig venteliste vil blive udarbejdet senere.

Nyheder

Portræt: Den globale landsby i Fredensborg

Portræt af Fredensborghusene Den globale landsby i Fredensborg I 1960’erne hyrede Danes Worldwide den nyopkomne danske arkitekt Jørn Utzon til at tegne en kollektivbebyggelse for danskere, som kom hjem efter

Læs mere »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *