Frembo hjemmeside

Frembo har fået ny hjemmeside

Foreningen Frembo har fået en ny hjemmeside, som vil præsentere både vores seniorbofællesskaber/kollektivhuset samt plejeboliger bedre, så det er nemt og overskueligt for ældre og enlige at få et overblik over Frembos boliger i Danmark.

På hjemmesiden kan man fremover søge generel info om foreningen Frembo og Frembos medlemmer, og man kan som ældre eller enlig finde info på samtlige seniorbofællesskaber/kollektivhuse. Pårørende kan også få et overblik over de plejehjem, som ligger inden for Frembo.

Foreningens mission har siden starten i 1954 været at udvikle boliger og boligformer til ældre og enlige, samt boliger til ældre med plejebehov, da der er et stort behov for boliger, der er indrettet, så man kan blive i eget hjem længst muligt. Behovet er ikke blevet mindre. Tværtimod er generationer af seniorer som ønsker et aktivt seniorliv i fællesskab med andre voksende. Hos Frembo følger vi tendenserne og den nye forskning på området og har en god dialog med medlemmerne, så vi også kan skabe attraktive kollektivhuset i fremtiden.

På siden her kan man også søge info om medlemsorganisationerne bag Frembo og kravene til at ansøge om seniorbolig eller plads i plejebolig. Frembo vil også løbende bringe nyheder om evt. nye boligprojekter eller nyheder fra vores medlemmer.

Nyheder

Portræt: Den globale landsby i Fredensborg

Portræt af Fredensborghusene Den globale landsby i Fredensborg I 1960’erne hyrede Danes Worldwide den nyopkomne danske arkitekt Jørn Utzon til at tegne en kollektivbebyggelse for danskere, som kom hjem efter

Læs mere »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *