Plejehjemmet Margrethe Hjemmet

Plejehjem i hjertet af Roskilde

Margrethe Hjemmet er et privat plejehjem i hjertet af Roskildes pulserende byliv. Her er en mission om at skabe rammerne for en harmonisk aldring for krop og sjæl. 

På Margrethe Hjemmet er hjerterum og tid til at drage omsorg og servicere den enkelte. Uanset uddannelse eller funktion har alt personalet samme mål: Nemlig at give beboerne et indholdsrigt, spændende og værdigt liv. 

Her ses pårørende som en ressource og personalet som en katalysator for et meningsfyldt, socialt og aktivt liv som ældre.

Boligerne

Margrethe Hjemmet rummer 44 boliger, som er fordelt på to etager. Boligerne har eget toilet og garderobe. De fleste boliger har egen terrasse eller svalegang, alt efter om boligen ligger i stuen eller på 1. sal.

På hver etage er der fællesområder med mulighed for at mødes og få en hyggelig snak med de andre beboere.

Margrethe Hjemmets boliger
Margrethe Hjemmet have

Faciliteter

Margrethe Hjemmet har skønne faciliteter:

  • Kulturhus
  • Spisestue
  • Have
  • Værksted
  • Frisørsalon
  • Wellnessrum
  • Træningsredskaber.

 

Køkkenet er som i alle hjem hjertet i huset, hvor der hver dag serveres lækker mad i spisestuen. I spisestuen er der også god mulighed for at invitere gæster eller familie på middag.

Biblioteket er stedet, hvor der er foredrag, film, madlavning, sang, musik og andre arrangementer.

Haven er en stor, dejlig lukket fælles have, hvor man kan nyde solen og få frisk luft på alle årstider. Haven er også ramme for grillarrangementer, måltider og eftermiddagshygge.

Aktiviteter

Her er plads til både hyggestunder på terrassen, at læse avis, få manicure, fodterapi, gå til holdtræning, udflugter osv.

Hverdagen tilpasses den enkelte beboer. Der laves et aktivitetsprogram hver måned, hvor både beboere og pårørende kan komme med forslag og ønsker. Man kan deltage i de faste aktiviteter i det omfang, man har lyst. Hertil er der god mulighed for spontane aktiviteter som f.eks. at gøre brug af byen lige uden for døren.

Margrethe Hjemmet udgiver hver anden måned beboerbladet ’Paradis Tidende’ med nyheder, fødselsdage, menu, aktiviteter, informationer, gætterier og konkurrencer.

Margrethe Hjemmet aktiviteter

Ønsker du plads på Margrethe Hjemmet?

Lyder Margrethe Hjemmet som et sted for din pårørende, kan du kontakte plejehjemmet for yderligere info og rundvisning. Det er mest hensigtsmæssigt at ringe efter kl. 11.

Husk altid at henvende dig til Visitationen i Roskilde Kommune, hvis du ønsker at ansøge om en plads. Visitationen står altid for at godkende nye beboere.

Find flere informationer og billeder fra Margrethe Hjemmets hverdag på Margrethehjemmet.dk

Kontakt os

Margrethe Hjemmet
Bredgade 4
4000 Roskilde
Tlf. 46 310 310
post@margrethehjemmet.dk
Margrethehjemmet.dk

Margrethe Hjemmet logo