Livet i kollektivhus

Et aktivt og socialt seniorliv

Er du fyldt 50 år og er børnene flyttet hjemmefra? Er din bolig blevet for stor? Søger du nye bekendtskaber? Og drømmer du om et seniorliv i et levende fællesskab?

I et kollektivhus kan du/I nyde et aktivt seniorliv med masser af socialt samvær.

Et seniorliv i et bofællesskab kan være med til at give dig nye venner og bekendtskaber samt en aktiv hverdag med sociale aktiviteter lige uden for hoveddøren. 

Kage og kaffe i det fri
Senior læser avis

Et dynamisk og levende fællesskab

Et kollektivhus er et seniorbofællesskab, der er beregnet for selvhjulpne og ressourcestærke seniorer, som har lyst til både praktisk og intellektuelt at holde fællesskabet levende.

>> LÆS OM FÆLLESSKABET

En særlig ramme om gode oplevelser

Kollektivhuse har egen restaurant, selskabslokale, café og kiosk, fodterapeut og frisør. Nogle steder byder også på spa-afdeling, fitnessrum, nyttehaver og petanquebaner.

>> LÆS OM FACILITETER

Restaurant
Lyse og brede gange

Rummelige og seniorvenlige boliger

Boligerne er moderne, med brede gange og store rum og er derfor nemme både at rengøre og vedligeholde. Der er moderne køkkenfaciliteter i hver bolig. 

>> SE SENIORBOLIGER

Smuk arkitektur i grønne oaser

Bo i en oase som på fineste vis kombinerer dansk arkitektur og natur. Alle huse er tegnet af anerkendte danske arkitekter, og den gennemtænkte boform er centrum for et aktivt liv i grønne områder.

>> SE BELIGGENHED

Stemningsbillede lavendel